PEDIATRIE CLUJ

Pediatrie: este o specialitate aparte pentru că are ca prim scop monitorizarea dezvoltării armonioase și sănătoase a copilului de la naștere și până la vârstă de 18 ani. De asemenea, această specialitate se ocupă cu diagnosticarea și tratarea unei palete foarte vaste de patalogii, cele mai frecvent întâlnite fiind: infecțiile respiratorii acute, anumite afecțiuni acute din sfera ORL, afecțiuni  cardiace, digestive și metabolice, alergii, afecțiuni dermatologice.

[ Clinica medicală privată cu specialitate pediatrie, RayMedica Cluj: pediatrie Cluj, clinică pediatrie, consult medic specialist pediatrie, consult pediatric, consiliere nutrițională, consultație specialist pediatru, tratamente medicale copii ]

Clinica noastră RayMedica vă pune la dispoziție o echipă de specialiști care vor asigura:

  • Monitorizarea dezvoltării somatice, neuro-psihică a copilului dumneavoastră, oferindu-vă îndrumare adecvata fiecărei etape de dezvoltare a acestuia
  • Consiliere în diversificare
  • Consiliere nutrițională în cazul copiilor cu probleme de greutate sau cu diferite afecțiuni digestive
  • Diagnosticarea, tratarea și monitorizarea afecțiunilor acute respiatorii și cele din sfera ORL: rinofaringite, laringite, amigdalite, bronșite și bronsiolite, pneumonii
  • Diagnosticarea rapidă prin intermediul testelor rapide al infecțiilor: streptococice, gripale și COVID
  • Diagnosticarea, tratarea și monitorizarea afecțiunilor acute/ cornice digestive: gastro-enterocolite acute, alergii și intoleranțe digestive etc.
  • Diaganosticarea, tratarea și monitorizarea afectiunilor cutanate, printre care cea mai frecvent răspândită este dermatita atopica.

Colaborarea interdisciplinară în scopul diagnosticării și sporirii eficentei terapiei oricărei patologii mai sus menționate este de asemenea o prioritate pentru noi. Prevenția, diagnosticul cât mai rapid al diferitelor afecțiuni pediatrice este cheia.

Chirurgie padiatrică

Chirurgia pediatrică este specialitatea care are ca obiect de studiu patologia chirurgicală a vârstei copilăriei (0 – 16 ani sau elevi ce au depăsit vârsta de 16 ani, până la terminarea studiilor), cu excepţia patologiei ortopedice, neurochirurgicale şi cardiovasculare a copilului. Specialiștii clinicii vă oferă consultații pre și postoperatorii, de evaluare a indicațiilor unor eventuale intervenții, opinii de specialitate precum și cura ambulatorie a plăgilor postoperatorii.

Dr. Mureșam Mădălina Oană, este medic specialist pediatru, este unul din membrii echipei noastre pediatrice. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu” în 2013, iar rezidențiatul de pediatrie l-a desfășurat în același centru medical universitar. Credința și principiul de baza care o ghidează în desfășurarea activității sale de medic pediatru este aceea că omul este creat perfect, în deplină armonie cu natura, iar scopul nostru (părinți și medic pediatru) este acela de a ghida doar și de a interveni cât mai puțin cu substanțe sintetice în dezvoltarea copilului. Însă toate aceste lucruri pot fi realizate cu succes doar dacă există o relație strânsă, frumoasă și temeinică între medic pediatru – copil și părinți.

TARIFE / PRETURI CLINICĂ PEDIATRIE, CLUJ

01 CONSULTAȚIE PEDIATRICĂ 250 Lei
02 CONSULTAȚIE PEDIATRICĂ, 2 FRAȚI 400 Lei
03 CONSULTAȚIE PEDIATRICĂ, 3 FRAȚI 500 Lei
04 CONSULTAȚIE URGENȚĂ PEDIATRIE 350 Lei
05 CONTROL 130 Lei
06 CONSULTAȚIE + CONSILIERE ÎN DIVERSIFICARE 300 Lei
07 CONSULIERE NUTRIȚIONALĂ 350 Lei
08 TRATAMENT 150 Lei
08 CONSULTATIE CHIRURGIE PEDIATRICA 280 Lei
[ Clinica medicală privată cu specialitate pediatrie, RayMedica Cluj: pediatrie Cluj, clinică pediatrie, consult medic specialist pediatrie, consult pediatric, consiliere nutrițională, consultație specialist pediatru, tratamente medicale copii ] [ clinică medicală privată Cluj, clinică ginecologie Cluj, cardiologie Cluj, endocrinologie, pneumologie, urologie, pediatrie, ]

Solicită o programare online din pagina de contact.